Pri Satlerju dobite okna in vrata brez avansa! Ker vam zaupamo!

POGOJI IN NAČINI PLAČILA

Izberite način plačila, ki vam najbolj ustreza.

Plačilo za naročene izdelke lahko v celoti izvedete po zaključeni montaži in vaši kontroli dobavljenih izdelkov. Strankam se posvetimo individualno in smo vedno dosegljivi za vaša vprašanja in pomoč, vezana na dobavo naših izdelkov.


1. VARIANTA

Plačilo 15 dni po dokončani montaži ali odpremi.

2. VARIANTA

50% avans ob naročilu, 50% po dokončani montaži v roku 15 dni.
Prizna se vam 1,5% popust na vrednost celotne ponudbe.

3. VARIANTA

100% avans ob naročilu.
Prizna se vam  3% popust na vrednost celotne ponudbe ( popusta  pri plačilu preko EKO se ta popust ne upošteva).

4. VARIANTA

Brezobrestni kredit – ureditev brezobrestnega kredita za komitente in nekomitente Banke Celje kjerkoli v Sloveniji v njihovi poslovalnici in brez stroškov odobritve kredita.
Ureditev kredita je možna za dobo od 3 do 24 mesecev na osnovi ponudbe podjetja Satler okna in vrata d.o.o. Popust se v tem primeru ne prizna, minimalni znesek za odobritev brezobrestnega kredita je 1.200,00 EUR.
Brezobrestni kredit se lahko hitro uredi v kateri koli poslovalnici Banke Celje, kjer se odobravajo krediti. Odplačevanje kredita poteka preko trajnega naloga z osebnega računa ali preko izplačevalca osebnega dohodka.  Za pridobitev kredita morate poleg potrjene dokumentacije zagotoviti kreditno sposobnost. Praviloma lahko mesečna anuiteta znaša prosto tretjino vašega mesečnega prejemka, v določenih primerih pa tudi več.
Seznam enot in dokumentacija je dostopna na spletni strani Banke Celje - seznam enot poslovne mreže (http://www.banka-celje.si/o-banki/poslovna-mreza); potrebna dokumentacija (http://www.banka-celje.si/osebne-finance/krediti/kreditna-dokumentacija).

5. VARIANTA

Zavarovanje plačila z nepreklicno bančno garancijo, ki jo prejme prodajalec ob naročilu. Plačilo se izvede po dokončanju montaže ali odpreme v roku 15 dni.

Znesek kupnine nakažete na transakcijski račun podjetja SATLER okna in vrata d.o.o. št. TRR: SI56 0600 0098 7090341 s sklicem 00 in številko predračuna ali računa. Kupnino lahko poravnate tudi neposredno v računovodstvu na sedežu podjetja SATLER okna in vrata d.o.o., Bistriška cesta 2, 2319 Poljčane.
V primeru zamude plačila se vam zaračunajo zakonite zamudne obresti in izstavi bremepis za odobrene popuste.

UPORABLJAMO MATERIALE PRIZNANIH BLAGOVNIH ZNAMKPolitika zasebnosti Pravno obvestilo Avtorji: KIVI.si