Lepljena okna

Vrhunska tehnologija Bonding Inside

Skrbno zasnovana

Skrbno zasnovana za vaše dobro počutje, več svetlobe in zračenje brez toplotnih izgub.

Precizno izdelana

Precizno izdelana v Sloveniji za zagotavljanje najvišjega nivoja kakovosti vgradnje.

Protivlomna zaščita

Protivlomna zaščita - razred RC2N! Za zaščito vašega doma pred nepovabljenimi gosti.

3-slojno termo izolacijsko steklo

3-slojno termo izolacijsko steklo - nudi 2 x boljšo zvočno izolacijo & 50+ % toplotni prihranek*.

Energetsko izjemno varčna

Energetsko izjemno varčna - kar več kot 36% toplotni prihranek in nižji stroški ogrevanja!

Varno. Udobno. Varčno.

Varno. Udobno. Varčno. Za brezskrbno življenje v objemu vašega doma.

»Lepljena« okna s svojo kakovostjo in protivlomno zaščito presegajo konvencionalna okna zaradi tehnologije lepljenja stekla v okensko krilo imenovane Bonding Inside. Nudijo vam izjemno varnost, optimalno toplotno izolacijo in stabilnost tudi pri velikih okenskih elementih. Primerna so tako za novogradnje kot tudi v primeru prenove vaše hiše, za stanovanja ali več-stanovanjske objekte ne glede na tip gradnje. Ob tem ZA VSE POSKRBIMO MI – od izmer, priprave dokumentacije, do strokovne vgradnje. Po opravljeni vgradnji za nami ne boste čistili, ker to delo opravimo sami. Tudi za odvoz vaših starih oken lahko poskrbimo mi.
*V primerjavi s starimi lesenimi okni.

ZA NAS NI OVIR!

Vgradimo jih tudi pozimi!

 

 • Popusti do -12% za večja naročila
 • Zimski popust -10% do 30.1.2024
 • Za 100% avansno plačilo prejmete dodatno -3% popusta

Pošljite povpraševanje

Pokličite na 02 29 274 50

Akcija

Izračun

Menjavate okna?

Ste v dilemi ali je stroškovno smiselno menjati stara okna zaradi toplotnih prihrankov in nižjih stroškov ogrevanja? Preverite z izračunom.

S 3-slojnim steklom tudi do 36 % nižji stroški ogrevanja letno. Se splača, kajne?

Zbirate informacije za preudaren nakup oken?

Se želite izogniti najpogostejšim napakam pri izbiri in vgradnji oken?

Potem so ti nasveti in izkušnje pravi za vas. Pripravljeni so iz vidika najpogostejših napak, ki se rade zgodijo kupcem pri prvem nakupu in vgradnji oken.

Priročnik z nasveti
Ste že v fazi nakupa in se odločate za ponudnika in vrsto oken?

Želite preveriti tehnične značilnosti in detajle pred vašo odločitvijo?

Oglejte si izčrpen priročnik, ki je pripravljen za tehnične navdušence, ki želite pretehtati vašo investicijo in se prepričati o vseh podrobnostih vgradnje.

Tehnični priročnik
Detajli

Skrbno premišljeni detajli, precizna proizvodnja in kupcu prijazna vgradnja

Več življenja, svetlobe in topline v vašem domu

Vaše dobro počutje nam je na prvem mestu. Več življenja, svetlobe in topline v vašem domu vam omogoča ožji okenski profil energeto, za kar 16 % ožji, a z enako stopnjoi varnosti in zaščite, najvišje udobje v vaših bivalnih prostorih.

Protivlomna zaščita za varnost vaše družine

Prava izbira za večjo varnost. Dodatno protivlomno zaščito zagotavljata srednje tesnilo na okenskem podboju - Safetec inside in močna vez med steklom in krilom zaradi tehnologije lepljenja stekla v okensko krilo. Tehnologija lepljenja stekla v krilo je preizkušena in uveljavljena v letalski in avtomobilski industriji, ter izpolnjuje eno od zahtev v varnostnem razredu RC2.

(Vir: naš dobavitelj Aluplast.)

Za nas niste kupec, ste naš partner

Cenimo zaupanje in skrben odnos. Zato vam je na voljo veliko ugodnosti. Kot našemu kupcu vam omogočamo plačilo kar 15 dni po zaključeni montaži, ker cenimo vaše zaupanje. Na voljo smo vam za posvet in izmere. Pri vgradnji počistimo za sabo in odpeljemo stara okna v razgradnjo.

Brezskrbna vgradnja oken

Tu smo za vas. Za vse poskrbimo mi – od izmer, priprave dokumentacije do strokovne vgradnje. Po opravljeni vgradnji za nami ne boste čistili, ker to delo opravimo sami. Tudi za odvoz vaših starih oken lahko poskrbimo mi. Tako lahko izvedbo brez skrbi zaupate nam.

Vam je pri izbiri oken za vaš dom pomembna enostavnost vzdrževanja in dober nakup?

Pokličite! Naši svetovalci vam bodo z veseljem pomagali pripraviti izmere in izris ter svetovali pri izbiri oken za vaš dom.

Tehnične značilnosti

Tehnične značilnosti in lastnosti
lepljenih oken Satler

 • 3-slojno steklo: zaradi toplotne in zvočne izolacije je pomembno ali je vgrajeno steklo dvoslojno ali troslojno. Troslojno steklo vgrajeno v okvir z tehnologijo lepljenja Bonding Inside dosega tudi več kot dvakrat večjo izolativnost in skupaj z ustrezno fasado kar 50+ % toplotnih prihrankov in večjo protivlomno zaščito. (Vir: naš dobavitelj Aluplast.)
 • Okvir in okno krila: Za dolgotrajno funkcionalnost okna je pomembna stabilnost okenske konstrukcije glede na težo in velikost elementov. Okenski okvir so energijsko varčni z najmanj 70 mm debeline.
 • Profil: predstavlja sistem oziroma konstrukcijo okvirja in krila iz katerega je izdelano okno. Profil je lahko iz različnih materialov (les, pvc, aluminij). PVC okna Satler so izdelana iz visoko kakovostnih profilov nemškega proizvajalca Aluplast. ALU-okna so izdelana iz profilov nemškega proizvajalca Heroal.
 • Število komor v profilu: Večje kot je število komor, boljša sta z toplotna in zvočna izolacija profila. Na izolativnosti okna pa vpliva še več drugih dejavnikov (število in vrsta tesnil, razmerje med vgrajenim materialom in zrakom v profilu, vrsta ojačitve, steklo ...).
 • Ojačitev: ojačitev se nahaja v profilu. Je ali iz pocinkanega jekla ali iz posebnega materiala Ultradur High Speed, ki nudi 20 % boljšo toplotno izolativnost.
 • Tesnila: ločimo med dvema vrstama tesnil – stičnim in sredinskim tesnilom. Funkcija stičnih tesnil je izolacija pred vdorom zraka, mraza, vročine in vlage. Sredinsko tesnilo preprečuje vdor vlage in prahu v komore okna, kjer je nameščeno okovje. Trojno tesnenje ima prednost pred dvojnim, saj sredinsko tesnilo ustvari dodatno komoro v predelu prepiha, kar občutno izboljša toplotno in zvočno izolacijo.
 • Distančnik: je okvir, ki medsebojno ločuje stekla. Ustvarja hermetično zaprt prostor, v katerem je suh plin. Priporočamo izbiro termičnega distančnika, saj se z njim onemogoči toplotni most na izolacijskem steklu. Notranje steklo ohrani višjo temperaturo, možnost rosenja na robovih stekla je zmanjšana na minimum.
 • Okovje: mehanični sistem, ki povezuje krilo okna z okenskim okvirjem in nam omogoča rokovanje z oknom. Vgrajujemo okovja nemškega podjetja Winkhaus, katerega visok nivo kakovosti potrjuje tudi test trajnosti RAL.

Za več informacij si prenesite tehnični priročnik

Tehnični priročnik

Izjave zadovoljnih kupcev

Pri gradnji hiše sem imel 36 ponudb za okna in vhodna vrata. Za nakup pri podjetju Satler sem se odločil zaradi kvalitete, cene, natančne predstavitve izdelka s strani Branke v Ljubljani, garancije in servisnih pogojev. Kajti na Koroškem sta zelo pomembni dve zadevi: toplotna izolacija oken in dober servis. Najboljši serviser je Boja Brankovič. Kadarkoli profi prijazen nasvet in asistenca 👍👏👏 Zelo zadovoljni z montažo in kvaliteto Satler Oken. Priporočam vsakemu! 💪👍

Đorđe Berak

Tudi pri nas smo opremljeni z okni Satler že 16 let. Predlani smo dodali še njihove komarnike. Okna so še vedno kot nova in še vedno bi se odločila za ista okna. Super vse štima 🤗🙂👍 vsa priporočila.

Blanka Romih

Lastniki oken in balkonskih vrat že 3 leta, prezadovoljni, odlična kvaliteta!! Manjkajo nam samo še vhodna vrata!

Carmen Jesenik

Za nakup sem se odločila zaradi dobrega svetovanja, kvalitete, hitre montaže in prijaznega osebja. Letošnji dopust in pogled na slovensko obalo bo neprecenljiv. 😍

Andreja Šumnik

Imam okna in vrata SATLER, 28 elementov na celi hiši. Zelo zadovoljen, cena, kvaliteta, strokovni pristop, lahka izbira med ponudniki!

Zlatko Žvajker

Navdih
Navdih
Navdih

Proizvodnja z osebnim pristopom.

Navdih iz narave.

 • Skrbno izbrani materiali.
 • Izdelava oken v celotni dobavni verigi predana visokim standardom kakovosti.
 • Jagodni izbor vrhunskih poslovnih partnerjev z inovativnimi izdelki in tehnologijami.
 • Velik ščepec navdiha iz narave.
 • Zavezanost k odličnosti.
 • Predanost trajnosti.
 • Zeleno je naša odločitev in naš standard.
 • Skrb za zdravje in varnost družin naših kupcev.
 • Skrb in odgovornost za varstvo okolja.

Vam je pri izbiri oken za vaš dom pomembna enostavnost vzdrževanja in dober nakup?

Pokličite! Naši svetovalci vam bodo z veseljem pomagali pripraviti izmere in izris ter svetovali pri izbiri oken za vaš dom.