Senčila, rolete, žaluzije, plise senčila, polkna, komarniki - dodatki in senčila za okna in vrata SATLER

SENČILA

NE PREPRIČAJO VAS SAMO OKNA.

Ustrezna izbira okenskih senčil pomaga tako pri senčenju prostora kot tudi pri dodatni varnosti in toplotni ter zvočni izolaciji vašega doma. V podjetju Satler vam nudimo pester izbor senčil vrhunske kakovosti.

Rolete

Rolete zagotavljajo učinkovito zaščito pred soncem in tako pomagajo regulirati temperaturo prostora ter zračenje v vročih poletnih dneh, nosijo pa tudi pomembno vlogo pri varnosti oken. Izbirate lahko med predokenskimi, podometnimi in nadokenskimi roletami. Na voljo so rolete iz PVC-lamel ali ALUmateriala z različnimi možnostmi rokovanja.


Žaluzije

Odločate se lahko med notranjimi in zunanjimi žaluzijami. Notranje žaluzije služijo kot senčilo ali pa kot dekorativni dodatek. Omogočajo nastavitev naklona lamel in s tem reguliranje osvetlitve prostora. Zunanje žaluzije so primerne tako za senčenje kot tudi za zaščito pred zunanjimi vplivi.


Senčila plise

Senčila plise postajajo vse bolj priljubljena med notranjimi senčili. Tovrstna senčila so iz zgubane tkanine, ki se zloži v slogu harmonike in se vgradi na okno. Omogočajo delno zatemnitev prostora, je dekorativni dodatek, vendar ne nudi zaščite pred vročino.


Polkna

Polkna so zelo učinkovito senčilo, pa tudi pomemben dodatek pri zunanjem izgledu stavbe. Izbirate lahko med polkni iz PVC ali ALU materiala.

PVC polkna 

Lamele pri polknih so lahko fiksne ali pregibne. V kolikor se odločite za fiksne lamele pri polknih to pomeni, da jih ne morete premikati, zrak pa kljub temu nemoteno prehaja skozi. Pri polknah z pregibnimi lamelami vam bo na voljo reguliranje svetlobe in pretoka zraka po vaši želji.

ALU polkna

Alu polkna označuje izjemna stabilnost, kompaktnost in protivlomna varnost. Tudi pri ALU polknah lahko izbirate med polknami s fiksnimi lamelami in polknami s pregibnimi lamelami. Prednost ALU polken je tudi v možnosti izdelave nepravilnih oblik.


Komarniki

Komarniki nudijo učinkovito zaščito pred nadležnimi komarji in ostalimi insekti. Izbirate lahko med različnimi izvedbami, kot so fiksni, rolo, krilni, drsni, integrirani rolo komarniki.

 

 

 >

POKLIČITE NAS

T: +386(0) 2 292 74 50, +386(0) 2 292 74 57
pon, sre, pet: 7:00 - 15:00
tor, čet: 7:00 - 17:00
sob: 8:00 - 12:00

E: info@okna-satler.si

Vsi kontakti   >  Poslovalnice NAROČITE SERVIS

ŽELITE PONUDBO?

Vas zanimajo konkretni izdelki, cene, želite več informacij?
Izpolnite vprašalnik in oddajte oddajte informativno povpraševanje.
ODDAJ POVPRAŠEVANJE

UPORABLJAMO MATERIALE PRIZNANIH BLAGOVNIH ZNAMKPolitika zasebnosti | Avtorji: KIVI.si