Garantiramo najvišjo kvaliteto.

GARANCIJA IN JAMSTVO ZA ODPRAVO NAPAK

SATLER je zaščitena družinska EU blagovna znamka 

PVC, ALU, LESENO in PVC/ALU, LES/ALU stavbno pohištvo je izdelano v skladu z normativi in standardi in ima pridobljen A test. Tako imajo proizvodi podjetja SATLER okna in vrata d.o.o. garancijo na izdelavo in montažo (po garancijskem listu) in velja za ozemlje Republike Slovenije.

Izdelek je lahko sestavljen iz več različnih delov, za katere veljajo različni garancijski roki. Garancija velja le ob predložitvi originalnega računa in potrjenega garancijskega lista, zato je ob naročilu servisnega zahtevka obvezno potrebno navesti številko računa ali številko kateregakoli drugega dokumenta (dobavnica, ponudba) na osnovi katerega je možno nedvoumno določiti izdelek, ki je predmet servisnega zahtevka. 


25 let garancije

25 let garancije zagotavljamo za police iz umetnega kamna, ki so odporne na vse vremenske razmere, kisline, luge, soli in UV žarke in ne vpijajo vode. 

15 let garancije

15 let garancije zagotavljamo za Topalit notranje police, ki so odporne na temperaturne spremembe do 180 C, na UV žarke, na obrabo, na zidno vlago. 

10 let garancije

10 let garancije zagotavljamo za barvo obstojnost belih PVC profilov , na izolacijsko steklo, za zračno neprepustnost ter proti pojavu rose v prostoru med steklom. na funkcionalnost okenskega okvirja(vrtljivo/nagibno) (WINKHAUS, tip activPilot) na vratna polnila Obst v beli barvi.  

5 let garancije

5 let garancije zagotavljamo za barvno obstojnost prašno barvanih ali eloksiranih aluminijastih profilov Heroal , na barvno obstojnost aluminijastih rolet, na obstojnost ostalih notranjih in zunanjih polic, na funcionalnost okovja za vhodna vrata, drsno nagibna ter dvižno drsna vrata , na barvno obstojnost vratnih polnil grad-export v beli barvi ter folirana polnia Obst, na barvno obstojnost foliranih profilov.

 

1 leto garancije

1 leto garancije zagotavljamo na elektro material, na barvno obstojnost PVC rolet (lamel), na barvno obstojnost medeninastega okovja, na ves ostali material, ki  zgoraj ni omenjen.   

 

 

 

 

 

 

Po preteku 5 let poteče v vsakem primeru. (Posamezna dela, ki nastanejo pri eventualni kasnejši zamenjavi stekla gredo v breme stranke in ne morejo biti predmet reklamacije. Za jamstvo se ne upošteva kondenziranje na zunanji strani stekel, različna barva istih stekel, ki se lahko pojavi zaradi različnih velikosti stekel, različne dobave stekel (datumsko) ali zaradi različne interference oboja svetlobe. ) 

2 leti garancije

2 leti garancije zagotavljamo za funkcionalnost senčil (rolet, žaluzij, polken, navijalcev za rolete) z upoštevanjem navodil za uporabo in vzdrževanje, na motorje za senčila, na vratna polnila grad-export v dekorju,  na okovje za nagibno odpiranje oken preko podaljšane ročice, na montažo, zaključna dela in povešanje kril.

 

 


V kakšnem primeru garancije ne morete uveljavljati?

  • Garancija ne velja za mehansko povzročene poškodbe, odrgnine, ki so nastale po montaži ali dobavi. 
  • Garancija ne velja za zgoraj omenjeni material v primeru izpostavljenosti agresivnim sredstvom (kislina, sol, kemikalije iz okolja). 
  • Vračilo izdelkov zaradi napak, za katere odgovarja stranka, ni možno. 

Garancijski list

Garancijski list prejme stranka po dokončanju del skupaj z dobavnico.

UPORABLJAMO MATERIALE PRIZNANIH BLAGOVNIH ZNAMKPolitika zasebnosti | Avtorji: KIVI.si