Satler okna in vrata s tradicijo!

O PODJETJU

Podjetje Satler je znano in uspešno družinsko podjetje, ki obstaja že od leta 1963. Leta 1993 smo svojo dejavnost razširili na področje izdelave in montaže PVC oken in vrat. 

Na 2. 300 m2 prostora je podjetje SATLER okna in vrata, d.o.o. na prehodu v novo tisočletje vstopilo kot eden od vodilnih proizvajalcev PVC oken in vrat v Sloveniji

Več kot četrtino svoje proizvodnje podjetje izvozimo v Nemčijo, Avstrijo in Italijo. Ves čas stremimo k vrhunski kvaliteti proizvedenih PVC oken in vrat, tako v tehnični izvedbi kot v dizajnu. Že od samega začetka proizvodnje sodelujemo z izdelovalcem PVC profilov ALUPLAST iz Nemčije, ki je eden od vodilnih proizvajalcev okenskih profilov v Evropi z jasno oblikovano razvojno vizijo. V podjetju Satler sledimo razvoju sodobne tehnologije proizvodnje oken in vrat, tako poleg najkvalitetnejših osnovnih materialov (profili, okovje, steklo) ter natančne izdelave zagotavlja visoko kvaliteto izdelanih elementov.

 

Sledimo trendu energetsko varčnih oken

Naša proizvodna in prodajna usmeritev sta vseskozi izdelava visoko kvalitetnih PVC oken in vrat s sodobnim dizajnom ter najoptimalnejšo izolacijo. Naša okna sledijo trendu energetsko varčnih oken. Naš proizvodni program pa še dopolnjujemo s senčili (rolete, polkna, žaluzije), policami in garažnimi vrati. Leta 2002 smo ponudbo razširili še s proizvodnjo aluminijastega stavbnega pohištva (okna, vrata, zimski vrtovi). 

 

 


Kakovostni izdelki slovenskega porekla

Vizijo razvoja podjetje SATLER okna in vrata, d.o.o. vidi v čim bolj celoviti ponudbi proizvodnje stavbnega pohištva, predvsem pa v kakovostnih izdelkih slovenskega porekla. Tako smo v letu 2012 prodajni program dopolnili še s ponudbo lesenih oken in vrat. Sodobni trendi v svetu kažejo na ugoden vpliv lesa na zdravje populacije, zato želimo našim kupcem ponuditi tudi to možnost izbire. Našim kupcem tako zagotavljamo celovit kakovostni prodajni program na enem mestu.

 

V podjetju SATLER okna in vrata, d.o.o. dela 60 redno zaposlenih in 40-50 pogodbenih sodelavcev. Podjetje ima poslovne enote, pooblaščene zastopnike in pooblaščene trgovce po Sloveniji in enega v Avstriji. Na področju montaže oken in vrat pa podjetje sodeluje z lokalnimi podjetniki.

UPORABLJAMO MATERIALE PRIZNANIH BLAGOVNIH ZNAMKPolitika zasebnosti Pravno obvestilo Avtorji: KIVI.si