Garantiramo najvišjo kvaliteto.

GARANCIJA IN JAMSTVO ZA ODPRAVO NAPAK

SATLER je zaščitena družinska EU blagovna znamka in daje vašim naročenim izdelkom višjo vrednost.

PVC, ALU, LESENO in PVC/ALU, LES/ALU stavbno pohištvo je izdelano v skladu z normativi in standardi in ima pridobljen A test. Tako imajo proizvodi podjetja SATLER okna in vrata d.o.o. garancijo na izdelavo in montažo (po garancijskem listu) .


25 let garancije

25 let garancije zagotavljamo za police iz umetnega kamna, ki so odporne na vse vremenske razmere, kisline, luge, soli in UV žarke in ne vpijajo vode. 

15 let garancije

15 let garancije zagotavljamo za Topalit notranje police, ki so odporne na temperaturne spremembe do 180 C, na UV žarke, na obrabo, na zidno vlago. 

10 let garancije

10 let garancije zagotavljamo za barvo obstojnost belih PVC profilov ter profilov z lesnim dekorjem na izolacijsko steklo, za zračno neprepustnost ter proti pojavu rose v prostoru med steklom. na funkcionalnost okenskega okvirja(vrtljivo/nagibno) (WINKHAUS, tip activPilot) na vratna polnila Obst na vratna polnila Hurst v beli barvi.  

5 let garancije

5 let garancije zagotavljamo za barvno obstojnost prašno barvanih ali eloksiranih aluminijastih profilov Heroal na barvno obstojnost aluminijastih rolet na barvno obstojnost aluminijastih polic na funcionalnost okovja za vhodna vrata, drsno nagibna ter dvižno drsna vrata na barvno obstojnost polnil artdor ter grad-export v beli barvi ter polnil grad-export v dekorju (future, elite) na steklo (kondenziranje med stekli). 

Po preteku 5 let poteče v vsakem primeru. (Posamezna dela, ki nastanejo pri eventualni kasnejši zamenjavi stekla gredo v breme stranke in ne morejo biti predmet reklamacije. Za jamstvo se ne upošteva kondenziranje na zunanji strani stekel, različna barva istih stekel, ki se lahko pojavi zaradi različnih velikosti stekel, različne dobave stekel (datumsko) ali zaradi različne interference oboja svetlobe. ) 

2 leti garancije

2 leti garancije zagotavljamo za funkcionalnost senčil (rolet, žaluzija, polken) z upoštevanjem navodil za uporabo in vzdrževanje na vratna polnila artdor v dekorju na okovje za nagibno odpiranje oken preko podaljšane ročice 1 leto na elektro material na barvno obstojnost PVC rolet (lamel) na vzmetni pogon navijalca rolet z trakom ter monokomando na barvno obstojnost medeninastega okovja na ves ostali material, ki ni zgoraj omenjen.   


V kakšnem primeru garancije ne morete uveljavljati?

  • Garancija ne velja za mehansko povzročene poškodbe, odrgnine, ki so nastale po montaži ali dobavi. 
  • Garancija ne velja za zgoraj omenjeni material v primeru izpostavljenosti agresivnim sredstvom (kislina, sol). 
  • Vračilo izdelkov zaradi napak, za katere odgovarja stranka, ni možno. 

Garancijski list

Garancijski list prejme stranka po dokončanju del skupaj z računom.

UPORABLJAMO MATERIALE PRIZNANIH BLAGOVNIH ZNAMKPolitika zasebnosti | Avtorji: KIVI.si