OKNA SATLER

Visoka toplotna in zvočna izolacija, energetsko učinkovita okna, izjemna vzdržljivost, vsestranska možnost oblikovanja in poštene cene odlikujejo okna SATLER. 

Z dolgoletnimi izkušnjami v proizvodnji stavbnega pohištva in z najnovejšimi tehničnimi standardi v procesu proizvodnje stavbnega pohištva ter z uporabo že odličnih vhodnih osnovnih materialov priznanih dobaviteljev, kot so ALUPLAST, HEROAL, WINKHAUS, GEBHERDT STAHL, REFLEX, zagotavljamo vrhunsko kakovost naših izdelkov.

ODLIČNO PRILAGOJENA NA ZAHTEVE PRIHODNOSTI. IN S TEM NA VAŠE ZAHTEVE!

PVC okna SATLER so primerna tako za novogradnje kot tudi v primeru prenove vaše hiše, stanovanja ali večstanovanjskega objekta.

PVC OKNA

PVC okna SATLER so primerna tako za novogradnje kot tudi v primeru prenove vaše hiše, stanovanja ali večstanovanjskega objekta.

 

PVC wooded dekor
ALU okna in sistem aluminijastih profilov odlikuje izjemna stabilnost in varnost, možna pa je tudi izvedba večjih elementov, kar je še posebej primerno za industrijsko gradnjo.

ALU OKNA

Sistem aluminijastih profilov odlikujeta izjemna stabilnost in varnost, kar je prednost pred PVC okni. Omogoča pa tudi izvedbo večjih elementov, kar je še posebej primerno za industrijsko gradnjo, večje poslovne, trgovske ali proizvodnje stavbe.

 

Konfigurator okenNOVOST: vzporedno odmaknjena okna – naravno prezračevanje

Okna niso samo steklene plošče, ki v hišo prepuščajo svetlobo, ampak pomemben arhitektonski gradnik stavbe. Pri podjetju Winkhausse tega pomena dobro zavedajo, zato razvijajo inteligentne in zmogljive sisteme, ki so – očem skrito – vgrajeni v okna.

Zaradi vzporedno odslonjenega okenskega krila od okvirja nastane 6 mm velika prezračevalna reža po celotnem obodu. Ta revolucionarna novost omogoča idealno ozračje v prostoru z blago, stalno izmenjavo zraka, hkrati pa zagotavlja zaščito proti vlomu (enako kot ima to zaprto okno). Z okni, ki imajo vgrajen sistem za vzporedno odmaknjena okna, bo vaš dom varen tudi pred hrupom in nalivi, poleg tega pa s kroženjem zraka učinkovito preprečujete pojav plesni.

 


ŽELITE PONUDBO?

Vas zanimajo konkretni izdelki, cene, želite več informacij?
Izpolnite vprašalnik in oddajte oddajte informativno povpraševanje.
ODDAJ POVPRAŠEVANJE

POKLIČITE NAS

T: +386(0) 2 292 74 50, +386(0) 2 292 74 57 (pon-pet: 7:00 - 15:00)
E: komerciala@okna-satler.si

Ponudbe za tujino: +386(0) 2 292 74 62

Vsi kontakti   > Poslovalnice

KAJ MORAM VEDETI
PRED NAKUPOM

Pripravili smo vrsto brezplačnih nasvetov in tehničnih razlag. Našo knjižico nasvetov pa si lahko tudi shranite in natisnete.

Osnovna tehnična navodila in razlage pojmov  
Navodila za vgradnjo in montažo oken in vrat

UPORABLJAMO MATERIALE PRIZNANIH BLAGOVNIH ZNAMKPolitika zasebnosti | Avtorji: KIVI.si