Naši partnerji so Reflex, Winkhaus, ALuplast, Heroal.

PARTNERJI in MATERIALI

Uporabljamo materiale priznanih blagovnih znamk, ki še dodatno povečajo kvaliteto naših oken in vrat.

 

REFLEX

Reflex d.o.o., slovensko podjetje, ki že več desetletij razvija in izpolnjuje širok spekter izolacijskih, kaljenih ter lepljenih stekel. Njihovo energetsko izolacijsko steklo zagotavlja oknom Satler dosežek toplotne prehodnosti PVC okna do Ug=0,4. Pravilna izbira kombinacije lepljenega stekla Refleks in energeto® PVC okna Satler zagotavljajo visoko učinkovitost in svetlo prihodnost vsakemu domu. 

 

Preberite več o steklih Reflex: www.reflex.si


WINKHAUS

Pravilno okovje odloča o kakovosti zaščite in udobju, ki vam ga nudi vaše okno. Okovje priznanega proizvajalca Winkhaus, ki opremlja okna Satler, jamči visok nivo kakovosti. Okna in vrata Satler so že standardno opremljena z varnostnim okovjem Winkhaus, ki greni življenje zgolj vlomilcem. 

Preberite več o okovju Winkhaus: www.winkhaus.com


ALUPLAST

Proizvajalec profilov Aluplast iz Nemčije je eden vodilnih proizvajalcev okenskih profilov v Evropi, zato okna Satler odlikuje moderno oblikovan in dovršen design profilov Aluplast. Estetski videz različnih kombinacij PVC oken in PVC vhodnih vrat zadovoljujejo vsako posamezno željo kupca. Odlično sodelovanje ter usklajenost med proizvajalcem profilov Aluplast in podjetjem Satler okna in vrata vaše ideje pretvori v sanjski dom z okni in vrati po vaših željah in potrebah.

Preberite več o profilih Aluplast: www.aluplast.net 


HEROAL

Podjetje HEROAL mojstrsko združuje in predstavlja različne kombinacije aluminijastih profilov. Ravne ali rahlo zaobljene linije aluminijastih profilov predstavljajo rešitev za poslovne in stanovanjske objekte. Tako se iz njihovih materialov kreirajo različne kombinacije in designi vhodnih vrat, oken in zimskih vrtov. Raznolika in pestra barvna lestvica omogoča širok izbor pri izbiri barve za vaše aluminijasto stavbno pohištvo. Lahko izbirate med RAL barvno lestvico ali pa vam izdelamo okna in vrata ter zimski vrt iz barvnih dekorjev v lesni strukturi.

Preberite več o aluminijastih profilih Heroal: www.heroal.com

UPORABLJAMO MATERIALE PRIZNANIH BLAGOVNIH ZNAMKPolitika zasebnosti | Avtorji: KIVI.si