Satler okna in vrata s tradicijo!

O PODJETJU

Sanje in želja iz otroštva po ustvarjanju produktov, ki bodo imeli pozitiven vpliv na življenjsko okolje in bivanje ljudi, me je pripeljala do ustanovitve podjetja SATLER okna in vrata d.o.o. 

V podjetju verjamemo, da lahko imamo pozitiven vpliv na okolje, ljudi in družbo. Zato za izdelavo pohištva uporabljamo najkvalitetnejše materiale. Do kupcev imamo celostni pristop, saj želimo pri izdelavi upoštevati njihove individualne potrebe in želje. Tako naši produkti stavbnega in notranjega pohištva s svojo brezčasno lepoto, ustvarjajo bolj prijazne, zdrave in kakovostne razmere bivanja. Ob tem nas vodjo vrednote spoštovanja, odgovornosti in sodelovanja.

Zakaj smo tukaj?

Verjamemo, da lahko premikamo meje! Vse kar pozitivno vpliva na ljudi, okolje in bivanje, najde mesto tudi v naših izdelkih. Vedno iščemo pot, ki vodi do vašega višjega zadovoljstva, saj samo dobro za vas, nam ni dovolj. Verjamemo v estetiko in preciznost. Tudi na videz nepomembni detajli, so nam pomembni, ker vemo da ustvarjamo za vas. To nam predstavlja izziv in strast.

Kako ustvarjamo?

Način kako izziv postane resničnost in ob tem občutimo strast je, da ustvarjamo le tiste izdelke, za katere lahko 100% trdimo, da bodo izboljšali vaše pogoje bivanja in s tem pomembno prispevali k vašemu dobremu počutju.

Kaj vam lahko ponudimo?

Izdelamo vam okna, vrata, senčila in ostale dodatke, ki jih potrebujete za vaš dom. Ponudbo dopolnimo še z izdelavo notranjega pohištva tistih prostorov , v katerih preživite kar 1/3 življenja – spalnice. Vse izdelke vam poleg izdelave v lastni proizvodnji, tudi vgradimo oziroma sestavimo. Naši izdelki so 100% slovenski proizvod.

 

Direktor, 

Valter Satler

UPORABLJAMO MATERIALE PRIZNANIH BLAGOVNIH ZNAMKPolitika zasebnosti | Avtorji: KIVI.si