AKTUALNO

[ 19.08.2019 ]

BI RAJE GLEDALI LESENA, VZDRŽEVALI PA PVC ?

Pri izbiri oken se veliko ljudi znajde v dilemi. Radi bi imeli lesena okna, vendar pri izbiri pretehta cena in strah pred vzdrževanjem in dodatnimi stroški, zato se sprijaznijo s plastičnim izgledom.

 

 

Bi tudi vi raje gledali lesena okna, vzdrževali pa PVC? Sliši se sanjsko, kajne? Tako les kot tudi PVC okna imajo sicer svoje prednosti, ki jih lahko preverite na pvc-les.si; toda ali ste vedeli, da imamo možnost združiti lastnosti obeh in izbrati nekaj novega, kvalitetnega in seveda lepega? To so PVC okna v barvah lesa. To so okna, pri katerih ni potrebno sklepati kompromisov med ceno in željami, saj prinašajo številne prednosti, ki bodo ustrezale vašim željam in potrebam. Splošno znano je, da so PVC okna že nekaj let najugodnejša izbira. Sprva je bilo plastično okno precej dražje od klasičnega lesenega, že kar nekaj let pa temu ni več tako – PVC okno je dandanes najugodnejša izbira. Poleg svoje cene se ponaša tudi s številnimi drugimi prednostmi.

Vzdrževanje PVC oken je enostavno in ugodno.

PVC okna so iz materiala, ki ga je izjemno lahko vzdrževati, saj jih za razliko od lesa ni potrebno barvati. Poleg tega so PVC okna odporna na korozijo, na številne kisline, ultravijolične žarke in različne ekstremne vremenske razmere. Zaradi vseh teh lastnosti so več kot očitna izbira povprečnega kupca.

 

 

PVC okna nudijo dobro toplotno izolativnost.

Energijska učinkovitost PVC oken se z lahkoto primerja z učinkovitostjo lesenih oken. Današnji sodobni profili jo pogosto celo prekašajo. Z uporabo kvalitetnih profilov PVC okna zagotavljajo dobro toplotno in zvočno izolacijo ter trdnost in stabilnost.

 

PVC okna so vzdržljiva.

Pričakovana življenjska doba PVC oken je 40 let in več. Nekateri kvalitetnejši proizvajalci oken dajejo na PVC profile celo 10 letno garancijo.

 

S PVC okni ste varni.

Pravilno okovje odloča o kakovosti zaščite in udobju, ki vam ga nudi vaše okno. PVC okna kvalitetnih proizvajalcev so opremljena s kakovostnim okovjem, ki nudi močno protivlomno zaščito.

 

PVC okna so primerna tako za novogradnje kot tudi vgradnjo pri prenovi vaše hiše, stanovanja ali večstanovanjskega objekta. Izbirate lahko med okni, ki so primerna za klasično gradnjo, za energetsko varčno gradnjo in tudi za pasivne hiše.

In kar je pri upoštevanju želja pri izbiri oken zelo pomembno: PVC okna so lahko lepa! Tudi PVC okna lahko izgledajo naravno.


Ko nekdo omeni PVC okna, imamo pred očmi bela okna, ki delujejo precej plastično, kajne? Vendar danes ni nujno več tako. Pri podjetju Satler lahko izbirate med širokim naborom barvnih dekorjev PVC oken. PVC okna Satler niso na voljo le v osnovnih barvah (bela, črna, rjava, zelena …) ampak tudi v barvah lesa imitacija lesa. PVC okna v barvah lesa dajejo naraven videz kvalitetnim in cenovno ugodnim oknom.

Izberite okna, ki bodo v celoti izpolnila vaša pričakovanja in želje. Izberite okna, ki se bodo skladala s hišo in okolico, okna, ki bodo ne le odpirala pogled v naravo, ampak takšna, ki bodo izžarevala naravo v sebi.

Naj bodo vaša okna izdelana po meri, v skladu z vašimi željami in specifikami vaše hiše ali stanovanja. Izberite ponudnika, ki vam bo ponudil tako kvaliteto kot tudi želen izgled oken.

Sedaj bo izbira veliko bolj preprosta, kajne?

Če pa vas PVC okna tudi v naravni preobleki ne navdušujejo, lahko še zmeraj izberete les ali aluminijasta okna. Lahko vam svetujemo, kje in kako jih izbrati.

 

Izberite lepa okna s tradicijo, kvaliteto in dolgo življenjsko dobo.

Družinsko podjetje Satler okna in vrata d.o.o. z dolgoletnimi izkušnjami v proizvodnji stavbnega pohištva in z najnovejšimi tehničnimi standardi v procesu proizvodnje stavbnega pohištva ter z uporabo že odličnih vhodnih osnovnih materialov priznanih dobaviteljev, kot so ALUPLAST, HEROAL, WINKHAUS, GEBHERDT STAHL in REFLEX zagotavlja vrhunsko kakovost izdelkov. Podjetje ves čas stremi k vrhunski kvaliteti proizvedenih PVC oken in vrat tako v tehnični izvedbi kot v dizajnu. Naj omenimo še to, da so PVC okna z dekorji lesa dostopna po cenah, ki se le za 10 % razlikujejo od cen belih oken.

 

Ne obremenjujte se z montažo oken in kam boste spravili stara okna ne da bi škodili naravi.

Če se lotevate menjave starih oken, je potrebno pomisliti tudi, kam s starimi okni ter kako in kdo bo montiral nova. Pri podjetju Satler vam te skrbi prihranijo. Strokovnjaki za vgradnjo oken in vrat vam bodo pomagali izbrati najbolj ustrezno montažo za vaš objekt.

Ker so odgovorni proizvajalci, upoštevajo, planirajo in zagotavljajo možnost recikliranja uporabljenih materialov v samem razvoju tehnologije, proizvodnje in menjave starih PVC-oken z novimi. Bodite EKO, izberite okna Satler.

 

 

 

UPORABLJAMO MATERIALE PRIZNANIH BLAGOVNIH ZNAMK











Politika zasebnosti | Avtorji: KIVI.si