AKTUALNO

[ 06.06.2019 ]

ZRAČENJE PROSTORA PRI ZAPRTEM OKNU? JE TO MOGOČE?

 Radi vstopite v stanovanje, kjer vlada prijeten svež vonj in vas ne skrbi, da bodo imela vaša oblačila vonj po hrani? Imate težave s plesnijo v stanovanju ? Prihaja poletje in želite brezskrbno spati in hkrati zračiti spalnico ?

Odlična rešitev je odmično okovje na oknih.

Katere so prednosti?

Enostavna uporaba, brez dodatnih stroškov vgrajevanja različnih sistemov prezračevanja prostorov in predvsem VARNO prezračevanje prostorov so odlike, ki prepričajo vsakega.

Kako deluje odmično okovje?

Sestavni del vsakega okna je okovje, ki omogoča, da lahko okno normalno v celoti na stežaj odpremo, ga zapremo, ali odpremo na kip. Odmično okovje podjetja WINKHAUS pa ima poleg vseh že prej naštetih funkcij še dodatno funkcijo in sicer ODMIK CELEGA OKENSKEGA KRILA za 6 mm.

Kljub temu, da je okno na videz zaprto lahko z roko otipamo, da je celotno okensko krilo odmaknjeno za 6 mm. Skozi to režo, se prostor zrači neprenehoma oziroma, dokler okna popolnoma ne zapremo sami. Prednost te funkcije poleg prezračevanja je tudi varno zračenje pred tatovi.

Zračenje stanovanja z oknom odprtim na kip, omogoča enostaven vstop v stanovanje nepovabljenim gostom.

 Okna z odmičnim okovjem se priporočajo tudi pri zamenjavi oken na starejših hišah ali  stanovanjih , kjer je potrebno dosledno in redno zračiti prostore, da preprečimo razvoj plesni.


 

UPORABLJAMO MATERIALE PRIZNANIH BLAGOVNIH ZNAMK











Politika zasebnosti | Avtorji: KIVI.si